Blog Maak kennis met de zone ‘Torre en Conill’

Maak kennis met de zone ‘Torre en Conill’

Maak kennis met de zone ‘Torre en Conill’

 

Wat is het veiligheidsniveau in de urbanisatie Torre en Conill?

Torre en Conill is een perfecte urbanisatie voor huiseigenaren die zich zorgen maken over de veiligheid van hun gezin, aangezien het een woonwijk is met 24-uurs bewaking.

 

Hoe lang duurt het om van Torre en Conill naar Valencia te reizen?

Valencia ligt slechts 12 kilometer van de urbanisatie Torre en Conill. Bij rustig weer en zonder overmatig verkeer kan deze reis dus in 25 minuten worden afgelegd. Aan de andere kant ligt de stad Bétera op iets meer dan een kilometer van Torre en Conill en heeft een metrostation, dus het is ook mogelijk om naar Valencia te gaan zonder dat je een privévoertuig nodig hebt.

 

Van welke diensten kan ik profiteren als inwoner van Torre en Conill?

De urbanisatie zelf heeft een supermarkt voor het gemak van de bewoners. De naburige stad Bétera, op anderhalve kilometer afstand, beschikt over allerlei voorzieningen, zoals een politiebureau, winkelcentra, hypermarkten en een gezondheidscentrum.

 

Wat zijn de onderwijsmogelijkheden voor mijn kinderen in de omgeving van Torre en Conill?

De eigenaren van Torre en Conill liggen zeer dicht bij de prestigieuze Mas Camarena-school, gelegen in de naburige gelijknamige urbanisatie en gericht op tweetalig onderwijs.

 

Is Torre en Conill een urbanisatie geschikt voor golfliefhebbers?

Er zijn weinig woonwijken in de Valenciaanse Gemeenschap die zo geschikt zijn voor golfliefhebbers als Torre en Conill. De reden hiervoor is de Escorpión Golf Club, een 27-holes baan (die samen drie 18-holes banen oplevert) ontworpen door Ron Kirby, die de baan heeft aangepast aan de orografische en landschappelijke kenmerken van de regio. In feite zijn de huizen van Torre en Conill rondom de golfbaan gerangschikt, waardoor ze er een uitstekend zicht op hebben. De club Escorpión is onlangs begonnen met de renovatie van de binnenfaciliteiten. Liefhebbers van paardrijden kunnen ook profiteren van de faciliteiten en lessen aangeboden door de club Les Mallaetes.

 

Wat is de levensstijl van de inwoners van Torre en Conill?

Bewoners van Torre en Conill profiteren van een bevoorrechte locatie die privacy en exclusiviteit garandeert. Het is een gezinsurbanisatie waar de club Escorpión tevens het centrum van het sociale leven is.

 

Welke eetgelegenheden zijn er in de buurt van Torre en Conill?

Naast de onlangs gerenoveerde cafetaria van de Escorpión Golf Club kunnen inwoners van Torre en Conill genieten van restaurants in de stad Bétera, iets meer dan een kilometer verderop. Deze omvatten El Gordo y el Flaco, een restaurant dat de traditionele Valenciaanse keuken, gespecialiseerd in rijstgerechten, combineert met een moderne keuken.

 

Welk type woning kan ik kopen in de woonwijk Torre en Conill?

Woningen gelegen in Torre en Conill genieten van een bevoorrecht uitzicht, waarvan de meeste uitkijken op de golfbaan van de Escorpión club. Dit zijn constructies van hoge kwaliteit met ruime percelen ontworpen voor het gezinsleven.